Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 09:32

Στις σχολές ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εντάσσονται οι ακαδημίες ποδοσφαίρου Α.Ο. ΖΩΦΡΙΑΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ανακοινώνουμε επίσημα ότι οι ακαδημίες ποδοσφαίρου Α.Ο. ΖΩΦΡΙΑΣ εντάσσονται στις σχολές ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Πράσινες σχολές ποδοσφαίρου)!

Πλέον, η εκμάθηση του αθλήματος στις ακαδημίες μας θα γίνετε με τους σύγχρονους τρόπους εκμάθησης που λειτουργούν σε μεγάλες επαγγελματικές ομάδες.

Η συνεργασία περιλαμβάνει προπονήσεις με έμπειρους προπονητές από το team των σχολών του Παναθηναϊκού, μέτρηση σε κομπιούτερ για τα στατιστικά κάθε αθλητή, επίσκεψη για παρακολούθηση και προπόνηση στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού (ΚΟΡΩΠΙ-ΠΑΙΑΝΙΑ), συστηματική παρακολούθηση από τους scouters του Παναθηναϊκού, συμμετοχή των αθλητών μας σε μικτές ομάδες σε τουρνουά για ανάδειξη ταλέντων των σχολών του Παναθηναϊκού, παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων μαζί με άλλες σχολές της αντρικής ομάδας του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, εκπαίδευση των προπονητών μας στα αθλητικά κέντρα του Παναθηναϊκού καθώς και συμμετοχή των ομάδων μας από την μικρότερη "Κ" έως και την αντρική σε τουρνουά και φιλικούς αγώνες με τις ομάδες του Παναθηναϊκού στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους.

Και οι εκπλήξεις θα συνεχίζονται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς που θα τις βιώσουν οι αθλητές μας και οι γονείς τους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού αναφέρει:

"Η Πράσινη οικογένεια μεγαλώνει!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού σε συνεργασία με την Sport Team, ανακοινώνουν τη έναρξη της συνεργασίας με τους κάτωθι πέντε συλλόγους:

1. Ποσειδώνας Γλυφάδας

2. Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου

3. Αθλητικός Όμιλος Ζωφριάς

4. Ερμής Νέου Ηρακλείου

5. ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας

Η Πράσινη οικογένεια μεγαλώνει διαρκώς με νέες σχολές να προστίθενται στο Δίκτυο, κάνοντας έτσι την καρδιά του Παναθηναϊκού να χτυπά δυνατά σε όλη την Ελλάδα!

Ευχόμαστε μια εποικοδομητική συνεργασία. Καλή επιτυχία στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στις διοικήσεις και στο τεχνικό team των νέων μελών στην οικογένεια του Πράσινου Δικτύου!

#Panathinaikos #PanathinaikosSoccerSchools".

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα