Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 15:09

Νέα στοιχεία για τη μόλυνση από τον ΧΥΤΑ - Τι πρόταση κατέθεσε το ΚΚΕ για τα σκουπίδια

Το κύριο βάρος της παρουσίασης των θέσεων του ΚΚΕ ανέλαβε ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Αττικής, Γιάννης Πρωτούλης συνεπικουρούμενος από τον τέως δήμαρχο Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμο.

Πρόταση για την διάθεση των σκουπιδιών κατόπιν επεξεργασίας, σε περιοχές εκτός Αττικής προκειμένου να σταματήσει το περιβαλλοντικό έγκλημα διαρκείας 50 χρόνων σε Φυλή-Ανω Λιόσια κατέθεσε το ΚΚΕ, δίνοντας παράλληλα νέα στοιχεία για την δυσθεώρητη μόλυνση που παράγει ο υπάρχων ΧΥΤΑ και καταγγέλλοντας εργολαβικές μεθοδεύσεις που οδηγούν στην διαιώνισή του για ακόμη 25 χρόνια.

Το κύριο βάρος της παρουσίασης των θέσεων του ΚΚΕ ανέλαβε ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Αττικής, Γιάννης Πρωτούλης συνεπικουρούμενος από τον τέως δήμαρχο Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμο. Οι ομιλητές μοίρασαν πυρά και στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που είχε την κυβερνητική αλλά και περιφερειακή ευθύνη στην Αττική έως πρόσφατα αλλά έβαλαν στο στόχαστρο την Νέα Δημοκρατία που ακολούθησε, με αφορμή τις μεθοδεύσεις του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, αλλά και της κυβέρνησης που πέρασε εν μέσω πανδημίας τον «περιβαλλοντοκτόνο νόμο».

Πηγή: ethnos.gr

helen

Haroon

Τελευταία Νέα