Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 18:39

«Ψήφος εμπιστοσύνης» από τη Χασιά για τον Σταμάτη Πουλή

Εκδήλωση άκρως ενδεικτική της δυναμικής του Σταμάτη Πουλή στον Δήμο Φυλής έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιουλίου στο γνωστό κέντρο εστίασης στη Χασιά το «Λιβάδι», με πλήθος κόσμου να δίνει βροντερό «παρών».

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, είχε εγκάρδιες συνομιλίες με τους περισσότερους εκ των παρευρισκόμενων και το ενθουσιώδες κλίμα ήταν διάχυτο σε μια ιδιαίτερα όμορφη και «ζεστή» βραδιά.

Ο Σταμάτης Πουλής παρουσίασε συνοπτικά μέρος του προγράμματος και των προθέσεων του, τόσο για το Δήμο Φυλής, όσο και γενικότερα για τη Δυτική Αττική, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μια φορά πως βασικός του στόχος είναι να συνεχίσει να βρίσκεται όσο πιο κοντά στους δημότες, προκειμένου να υπάρχει ισχυρή «φωνή» στην κεντρική πολιτική σκηνή για τα προβλήματα του τόπου.

Δείτε αποσπάσματα από την ομιλία του Σταμάτη Πουλή, αλλά και τα όσα είπε νωρίτερα ο έμπειρος στα πολιτικά δρώμενα συντοπίτης μας Σωτήρης Μασούρης, ο οποίος προλόγισε τον υποψήφιο Βουλευτή Δυτικής Αττικής:

 

Απόψε, Παρασκευή 5/7 στις 19.30, διεξάγεται η κεντρική προεκλογική ομιλία του Σταμάτη Πουλή, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας,

 

 

 

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα