Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 21:46

Ισχυρό το "ρεύμα" του Σταμάτη Πουλή στο Δήμο Φυλής

Αναμφίβολα μια από τις πιο αξιόλογες και ελπιδοφόρες υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Αττική είναι αυτή του Σταμάτη Πουλή.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής έχει πραγματοποιήσει αρκετές επισκέψεις σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου Φυλής και τα σχόλια σε κάθε γωνιά της πόλης για την υποψηφιότητά του είναι εγκωμιαστικά, ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και  -το σημαντικότερο- δείχνει να έχει την πολιτική βούληση προκειμένου να δοθούν άμεσες λύσεις.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου ο Σταμάτης Πουλής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Αμαξοστασίου Άνω Λιοσίων των Οδικών Συγκοινωνιών (Ο.ΣΥ.), όπου συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Διευθυντή του Αμαξοστασίου και με Εργαζόμενους μεταξύ των οποίων και τον Οργανωτικό Γραμματέα του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και στέλεχος της ΔΑΚΕ κ. Φώτη Νικολακόπουλο.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Εργαζόμενοι καθώς είναι συχνά τα φαινόμενα βίας και επιθέσεων που δέχονται, λόγω της εγκληματικότητας που εμφανίζει η περιοχή, στις ελλείψεις προσωπικού καθώς και ανταλλακτικών γεγονός που καθιστά τον στόλο των οχημάτων μη λειτουργικό σε ποσοστό 35% του συνόλου του.

Παράλληλα, είχε εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, με τον οποίο μίλησαν εκτενώς για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και για τα οποία ο Δήμαρχος ελπίζει σε μια στενή, γόνιμη και αποδοτική συνεργασία με τον Σταμάτη Πουλή, ο οποίος έχει υπογραμμίσει πως για εκείνον η επίλυση των ζητημάτων που ταλανίζουν τον λαό του Δήμου Φυλής και κατ επέκταση της Δυτικής Αττικής, αποτελεί προτεραιότητα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σταμάτη Πουλή μετά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο του Δήμου Φυλής:

«Συνεχίζουμε τις αλλεπάλληλες περιοδείες μας σε κάθε γωνιά της Δυτικής Αττικής. Μεταφέρουμε το μήνυμα της ισχυρής ανάπτυξης, των νέων θέσεων εργασίας και της Ασφάλειας για όλους τους πολίτες.

Σήμερα επισκέφθηκα το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Τροχαίας και το Τμήμα Ασφάλειας Ελευσίνας και στη συνέχεια είχα μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Δήμαρχο Φυλής και εκπροσώπους του Δήμου. Ενός πολύπαθου αλλά κομβικής σημασίας Δήμου για ολόκληρη την Αττική τα προβλήματα του οποίου καλούμαστε να επιλύσουμε από την επαύριο κιόλας των εκλογών.

Δεν εφησυχάζουμε. Στέλνουμε το μήνυμα της ισχυρής Ελλάδας παντού!»

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα