Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 16:24

Δημήτρης Μπουραΐμης: «Δεν με αγγίζει τίποτα, θα προσφύγω αρμοδίως οπουδήποτε χρειαστεί»

Το θέμα των τελευταίων ημερών στον Δήμο Φυλής δεν είναι άλλο από την περίφημη «τρύπα» των 20 εκατ. ευρώ για την οποία πολλά ακούγονται και πολλά περισσότερα λέγονται.

Το Cityface.gr επικοινώνησε και έθεσε την βασική ερώτηση του κόσμου στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Μπουραΐμη, σχετικά με το αν είναι υπαρκτό το σκάνδαλο των 20 εκατομμυρίων που του χρεώνουν: ο ίδιος αρνήθηκε κάθε κατηγορία, αποκάλυψε ότι θα προσφύγει στους αρμόδιους φορείς προς αποκατάσταση την αλήθειας -δημοσιοποιώντας ταυτόχρονα τα απαραίτητα έγγραφα- ενώ δήλωσε "παρών", καλώντας για συστράτευση τους δημότες κόντρα στην υποβάθμιση του τόπου .

Διαβάστε τα όσα είπε:

«Η σημερινή κατάσταση του Δήμου είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός μακροχρόνιων παθογενειών, που προέρχονται από τον Δήμο Άνω Λιοσίων.

Το 2010 θέτοντας υποψηφιότητα, είχα σαν βασική μου δέσμευση και συνεχίζω να έχω, νόμοι για όλους. Πιστεύω στο κράτος δικαίου, πιστεύω στην ελληνική δημοκρατία, θα προσφύγω αρμοδίως οπουδήποτε χρειαστεί και βέβαια αυτό θα το δημοσιοποιήσω.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν με αγγίζει τίποτα, ούτε θεσμικά, ούτε διαχειριστικά αλλά ούτε και πολιτικά. Ότι είναι αυτό που αναφέρεται στην περίοδο μου, είναι λάσπη στον ανεμιστήρα.

Δηλώνω «παρών» και δηλώνω επίσης ότι κάνω μια μεγάλη προσπάθεια να συστρατευτούμε όλοι, ώστε να καταλάβει επιτέλους το κεντρικό κράτος, ότι δεν έχει δικαίωμα να επιφυλάσσει για εμάς και τις οικογένειες μας, μόνο υποβάθμιση και χωματερές.

Ευχαριστώ πολύ».

 

 

Fylh

Fylh

AllaZoume

Hellen