Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 21:06

«Δυνατό» το παρεάκι στο πλευρό του Αλέξανδρου Κουλοχέρη

Ευκαιρίας… δοθείσης, πλήθος κόσμου συνέρρευσε στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων το τετραήμερο που πέρασε, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φυλής, που περιλάμβαναν παραδοσιακά χορευτικά, γνωστούς καλλιτέχνες και όμορφα events.

Μέσα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις εκδηλώσεις, διακρίναμε και μια μεγάλη παρέα που έκανε… αίσθηση με την παρουσία της για πολλούς και διάφορους λόγους. Κεντρικό πρόσωπο σε αυτή, ο Αλέξανδρος Κουλοχέρης, το όνομα του οποίου ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα στον Δήμο Φυλής και φήμες τον θέλουν να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλακεί με τη τοπική πολιτική σκηνή, έχοντας… προφανώς λάβει το σήμα πως ο κόσμος αναζητά εναγωνίως νέα πρόσωπα και καινούριες επιλογές.

Στην ίδια παρέα βρίσκονταν άνθρωποι με έντονη δράση στα κοινά, όπως ο (εορτάζων χθες) Κώστας Σκαμαντζούρας, αλλά και οι Θεοδόσης Δρόλιας, Βαγγέλης Σταματάκος, Θανάσης Βασιλείου, Παναγιώτης Παναγιωτίδης, Άρης Μπρέμπος και αρκετοί ακόμα (όπως Δημήτρης Σκρέκας, Δημήτρης Μιχάλας, Χριστίνα Σκανδαλάρη, Κωνσταντίνος Πίνης, Γιώργος Σύρος, Χρήστος Μπαδήμας, Βασιλική Χαλιανδρού, Γεωργία Βάθη, Κώστας Μπίμπιζας, Νίκος Μπρέμπος, Πέτρος Στρέπκος, Γιώργος Κόλλιας, Μαρία Δέδε).

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα ενδιαφέρον «μείγμα» ανθρώπων και -σε πολιτικό επίπεδο- διακρίνουμε ονόματα που έχουν κατά καιρούς βρεθεί στα ψηφοδέλτια και των τριών πιο ισχυρών παρατάξεων του Δήμου Φυλής, «της Νέας Εποχής», της «Δύναμης Συμμετοχής» και της «Ενότητας Πολιτών»…

 

Fylh

Fylh

AllaZoume

Hellen