Τρίτη, 17 Μαϊος 2016 09:47

Υγειονομικές "βομβες" τα λεωφορεία - Σκουπίδια και βρωμιά παντού, απεργούν οι καθαρίστριες του ΟΑΣΑ

​Σε υγειονομικές βόμβες τείνουν να μετατραπούν τα περισσότερα αστικά λεωφορεία. Εδώ και έντεκα μέρες οι καθαρίστριες κάνουν απεργία επειδή είναι απλήρωτες για πολλούς μήνες.

Σκουπίδια παντού. Σκόνη και δυσάρεστη οσμή. Είναι οι συνθήκες τις οποίες υφίστανται χιλιάδες συμπολίτες μας καθημερινά πηγαίνοντας στη δουλειά τους με τα αστικά λεωφορεία.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Star, μιλούν από μόνες τους.  «Τσίχλες κολλημένες από δω κι από κει χαρτομάντηλα πεταμένα, στο πάτωμα ξεραμένοι καφέδες, τυρόπιτες, τσίχλες πάνω στα καθίσματα, βρεγμένα καθίσματα που μπορεί ο άλλος να έχει κάτσει με το μαγιό του επάνω στα παραλιακά λεωφορεία» αναφέρουν πολίτες στο Star.

Ο κόσμος με το που πατάει το πόδι του στο λεωφορείο πλέον αρχίζει να ανησυχεί  για την υγειά του.

Και όλα αυτά επειδή οι καθαρίστριες στα αμαξοστάσια Βοτανικού, Ελληνικού, Ανθούσας και Άνω Λιοσίων απεργούν επειδή είναι απλήρωτες από την εταιρεία που έχει αναλάβει τον καθαρισμό των αστικών λεωφορείων.  

Ο Οργανισμός Οδικών Συγκοινωνιών, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι έχει δώσει τα χρήματα για την πληρωμή του προσωπικού.

Το συνολικό όφελος της εργολήπτριας εταιρείας προς το προσωπικό καθαρισμού πλησιάζει το ένα εκατομμύριο, σύμφωνα με τους εργαζόμενους του ΟΑΣΑ, καθώς υπάρχουν χρέη και  από προηγούμενα χρόνια.

 

Πηγή: star.gr

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα