Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 15:00

Ασπρόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά - Νέο μήνυμα 112 για άρση επικινδυνότητας

Ασπρόπυργος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά - Το νέο μήνυμα 112 για άρση επικινδυνότητας

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο βυτιοφόρο που μετέφερε επικίνδυνο υλικό, πιθανόν προπάνιο, επί της οδού Παναγίας Φανερωμένης στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Νωρίτερα οι κάτοικοι κλήθηκαν να μείνουν σε κλειστά κτήρια, να κλείσουν τα παράθυρά τους και να μείνουν μακριά από υαλοπίνακες καθώς υπήρχε κίνδυνος έκρηξης λόγω της πυρκαγιάς.

Στο μεταξύ, νέο μήνυμα έλαβαν πριν από λίγο στα κινητά τους από το 112 οι κάτοικοι του Ασπροπύργου με το οποίοι η Πολιτική Προστασία τους ενημερώνει για την άρση της επικίνδυνης κατάστασης που είχε προκληθεί από τη φωτιά σε βυτιοφόρο με επικίνδυνο υλικό.

«Άρση επικίνδυνης κατάστασης. Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε αποθήκη φιαλών προπανίου στον Ασπρόπυργο», αναφέρει το μήνυμα.

Στο σημείο επιχείρησαν 42 πυροσβέστες με 17 οχήματα και τρία ελικόπτερα.

Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές και σε παρακείμενο κτίριο.

Με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, στην περιοχή μετέβη κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, για τη διερέυνηση των αιτιών.

Στο σημείο μετέβη και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς

Πάντως για μια ακόμη φορά δεν έλειψαν τα παράπονα για την υπηρεσία. Πολύς κόσμος στα social media αναφέρει πως είτε δεν έλαβε καθόλου μήνυμα παρότι βρισκόταν κοντά στην επίμαχη περιοχή, είτε το έλαβε με μεγάλη καθυστέρηση, ενώ υπάρχουν και αναφορές για μηνύματα που εστάλησαν σε περιοχές μακριά από τα Νεόκτιστα.

 

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα