Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 10:23

Ανοίγουν οι παιδικές χαρές του Δήμου Φυλής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Τους μικρούς δημότες μας υποδέχονται από την Πέμπτη 25 Ιουνίου οι παιδικές χαρές του Δήμου Φυλής, καθώς ανοίγουν σταδιακά τις πόρτες τους, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Πολλές από αυτές μάλιστα λειτουργούν για πρώτη φορά μετά την εκ βάθρων ανακατασκευή τους.

Για την ασφαλή επαναλειτουργία τους, έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες, επισημαίνει ο Αναπληρωτής Δημάρχου στον τομέα Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Βασίλης Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας ότι «έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής αλλά και των κανόνων λειτουργίας των χώρων, απ’ όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου».

Συγκεκριμένα, ο Τομέας Περιβάλλοντος και Πρασίνου έκοψε και απομάκρυνε τα άγρια και ξερά χόρτα από όλους τους χώρους πρασίνου των παιδικών χαρών, ενώ η Διεύθυνση Καθαριότητας υπό τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη, προχώρησε σε απολύμανση όλων των χώρων. Παράλληλα, η Τεχνική Υπηρεσία υπό τον Αντιδήμαρχο Θανάση Σχίζα, πραγματοποίησε τις διαδικασίες για την πιστοποίηση των ανακατασκευασμένων παιδικών χαρών.

Οι παιδικές χαρές θα ανοίξουν σταδιακά όλες, και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, μέχρι τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, και λειτουργούν σύμφωνα με το ωράριο που είχαν πριν κλείσουν λόγω κορονοϊού.

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα