Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 10:17

Νέο δημοτικό σχολείο στη Ζωφριά

Κάθε νέο σχολείο που κατασκευάζεται είναι μια μεγάλη επένδυση για την χώρα. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις εκπαίδευσης προδιαθέτουν τους μαθητές θετικά.

Συνεχίζονται τα έργα του Δήμου Φυλής για τη σχολική στέγη. Αυτή τη φορά μπήκε στην τελική ευθεία ένα έργο μεγάλης σημασίας, που ικανοποιεί το πολύχρονο αίτημα των κατοίκων της Ζωφριάς Άνω Λιοσίων για την ανέγερση του 8ου Δημοτικού Σχολείου.

Το πρωί της Τετάρτης 16 Ιουνίου 2021, μετά την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών και του προσυμβατικού ελέγχου, από το Ελεγκτικό Συνέδριο, υπογράφηκε η εργολαβική σύμβαση για την ανέγερση του σχολείου.

Οι εργασίες για την ανέγερση νέου κτιριακού συγκροτήματος που περιλαμβάνει 6/θέσιο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων στο Οικοδομικό Τετράγωνο Κ2211, μεταξύ των οδών Ερμού – Πανός – Δαιδάλου – Νιόβης σε οικόπεδο 2791,88 τ.μ. το οποίο απαλλοτρίωσε η διοίκηση Παππού, πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα.

“Ένα σύγχρονο σχολικό κτίριο που αποτελούσε όνειρο δεκαετιών βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης. Ευχαριστώ θερμά τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για την ουσιαστική συμβολή του στην υλοποίηση του έργου, καθώς και τους συνεργάτες μου  για τις άρτιες διαδικασίες, που οδήγησαν στη χρηματοδότησή του από το Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”. Σύντομα θα βρεθούμε στο χώρο του 8ου Δημοτικού για τη θεμελίωσή του”, δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα