Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 15:01

Κύκλωμα μαστροπών που εξέδιδε 14χρονη εξάρθρωσε το Α.Τ. Άνω Λιοσίων

Μία 14χρονη είχε πέσει στα δίχτυα κυκλώματος μαστροπών, που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών και το Τμήμα Ασφαλείας Άνω Λιοσίων.

Σε αστυνομική επιχείρηση στην Καλλιθέα και το Μεταξουργείο, συνελήφθησαν έξι μέλη του, και συγκεκριμένα τέσσερις άνδρες ηλικίας 19, 40, 47 και 48 ετών και δύο γυναίκες 23 και 50 ετών.

Όπως προέκυψε, η σπείρα εξωθούσε στην πορνεία γυναίκες, γι' αυτό και αστυνομικοί κανόνισαν ραντεβού, σε διαμέρισμα-οίκο ανοχής που λειτουργούσαν ο 48χρονος και η 50χρονη, στην Καλλιθέα.

Εκεί εντοπίστηκε να εκδίδεται η ανήλικη, ενώ βρέθηκαν να εργάζονται η 23χρονη και άλλα δύο μέλη του κυκλώματος, που συνελήφθησαν.

Σε έρευνα σε χώρους και σπίτια που χρησιμοποιούσε η εγκληματική αυτή οργάνωση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πορνογραφικό υλικό, 260 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, καθώς και εκτυπωμένο φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζονταν η ανήλικη, προερχόμενο από λογαριασμό σε ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου οι δράστες επικοινωνούσαν με τους πελάτες.

Με δικογραφία σε βάρος τους, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μαστροπεία και σωματεμπορία, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: in.gr

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα