ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι πολλές φωτιές που ξέσπασαν την τελευταία εβδομάδα εντός της επικράτειας του Δήμου Φυλής, έχουν κάνει τόσο τη δημοτική αρχή όσο και την αστυνομία να εξετάζουν διάφορα σενάρια σχετικά με τα «περίεργα» όπως άπαντες τα χαρακτηρίζουν περιστατικά.
Οργανωμένη επιχείρηση για την σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών, πραγματοποίησε η ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ. Α Ζεφυρίου.
Σκηνές φαρ ουέστ με καταιγισμό πυροβολισμών εξελίχθηκαν περίπου στις 9 σήμερα το βράδυ στο Ζεφύρι.
«Τρελή» καταδίωξη στο κέντρο των Άνω Λιοσίων έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που βρίσκονταν πέριξ της κεντρικής πλατείας των Άνω Λιοσίων.
Επταμελής συμμορία Ρομά, που από τα τέλη του 2019 προχωρούσε σε διαρρήξεις κατοικιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με «λεία» ύψους περίπου 500.000 ευρώ, εξαρθρώνεται από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής (Δείτε ΕΔΩ).
Συμμορία που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις σε σπίτια εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Απίστευτο, αλλά συνέβη και αυτό! Αστυνομικοί στη Δυτική Αττική έκπληκτοι μετά από κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου τη νύχτα της 11ης Ιουλίου αντίκρισαν ότι ο οδηγός του είναι ένας 12χρονος Ρομά και συνοδηγός ένας 11χρονος!
Τι της συνέβη μέρα – μεσημέρι σε κεντρική περιοχή της Αττικής - H Δέσποινα περιγράφει στο Newsbeast τις δραματικές στιγμές που έζησε.
Οργανωμένο κύκλωμα που αποτελείτο από δύο εγκληματικές ομάδες, οι οποίες εξαπατούσαν συστηματικά εταιρείες, εμπόρους και άλλους ιδιώτες, σε όλη την Ελλάδα από τις αρχές του 2018 μέχρι σήμερα, αποσπώντας εμπορεύματα και άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων ξεπερνά το 1.100.000…
Σε συλλήψεις ατόμων που μετέτρεψαν σε… κλαμπ το σπίτι τους με στερεοφωνικά συγκροτήματα μεγάλης ισχύος προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στο Ζεφύρι και στα Άνω Λιόσια.

helen

Haroon

Haroon

Τελευταία Νέα