Υπογράφηκε η σύμβαση για τη μετατροπή των πρώτων 1.500 στρεμμάτων της Χωματερής…

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Γονέων μαθητών της Α΄ τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Υπογράφηκε η σύμβαση του Δήμου με τον…

Μία νέα αίθουσα απέκτησε ο 1ος Παιδικός Σταθμός Ζεφυρίου, προκειμένου…

Συνεχίζει την προσπάθεια στον ευαίσθητο τομέα της οδικής ασφάλειας, ώστε…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ασφαλή και όμορφα να υποδεχθούν τους μικρούς…

City News

Zervas

KE8

helen

Haroon

City Opinions

Web TV

Ο Καιρός στην Αθήνα

Σεπτέμβριος 2021

Τριήμερο Φεστιβάλ Graffiti διοργανώνει, στις 24-25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021,  με τη συνεργασία νέων της περιοχής μας, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ).

Με ευλάβεια και τις δέουσες τιμές παρουσία της Αντιδημάρχου Ελένης Λιάκου,  τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός το απόγευμα του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Δημοτική Ενότητα Φυλής.

Ένα ακόμη βήμα προς την ενεργειακή αυτοτέλεια του Δήμου από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) , όραμα του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και πρωταρχικός στόχος της Διοίκησής του, ολοκληρώθηκε, με τη σύνδεση των μετρητών ενέργειας για ενεργειακό συμψηφισμό της ενέργειας των φωτοβολταϊκών συστημάτων του Δήμου, με το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ.

Οι πολλές φωτιές που ξέσπασαν την τελευταία εβδομάδα εντός της επικράτειας του Δήμου Φυλής, έχουν κάνει τόσο τη δημοτική αρχή όσο και την αστυνομία να εξετάζουν διάφορα σενάρια σχετικά με τα «περίεργα» όπως άπαντες τα χαρακτηρίζουν περιστατικά.

helen

Haroon

Haroon